Workshop de Oversteek

Voor kinderen uit groep 8 en één van hun ouders

Workshop de Oversteek

Gaat uw kind bijna naar de middelbare school? Dat is voor iedereen spannend, voor je kind maar ook voor jou als ouder.

Hier ben ik trainingen geeft onder leiding van twee ervaren begeleiders een workshop waarin u en uw kind samen gaan kijken naar deze nieuwe stap. De workshop is ontwikkeld door Family Factory.

De workshop is niet alleen voor uw kind bijzonder, ook voor u! Doel van deze workshop is te komen tot een waardevol gesprek tussen jou en je kind dat een impuls geeft om samen toe te leven naar de brugklas. We gaan niet alleen praten, maar dus zeker ook doen! Dit doen we onder andere door een gespreksspel tussen ouder en kind, een speeddate tussen kinderen, maar ook tussen ouders! Hoe heb jij je eigen middelbare schooltijd ervaren, wat vond je eng, wat vond je leuk ? De kinderen kijken ook samen naar de nieuwe uitdagingen. Verder gaan ouder en kind echt ervaren dat ze een team zijn. Zowel nu als in de tijd die komt. En dat is een mooie basis om samen verder te gaan!

De workshop is bedoeld voor kinderen uit groep 8 samen met hun vader of moeder. Locatie: De Regenboogschool, Breukelen. Datum: 14 juni 2017 van 19.00 – 21.00 uur. Kosten: € 37,50 voor u en uw kind samen. Begeleiders: Marinka Ruiter / Kinder -en jeugdcoach Meriam van Kippersluis / Pedagoog Vragen/Aanmelden: info@hierbeniktrainingen.nl/ 0346-556355

Geplaatst op dinsdag 23 mei 2017.

Over Hier Ben Ik Trainingen

Dit bericht is geschreven door Hier Ben Ik Trainingen. Het bedrijf valt onder coaching uit Maarssen. Trefwoorden van Hier Ben Ik Trainingen uit Maarssen : training voor kinderen, coaching voor kinderen, kindercoaching, kindercoach, weerbaarheidstraining basisschool, individuelen coaching, brugklastraining, weerbaarheidstraining middelbare school, matrix coaching, leren leren, workshops voor kinderen, opvoedcoaching, opvoedcoach,.

Lees meer over Hier Ben Ik Trainingen.