Wat de Natuur Schaft in Maarssen

Wat de Natuur Schaft: Biologische voeding.

Over Wat de Natuur Schaft

Wat de Natuur Schaft valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Maarssen.

Het gezicht achter Wat de Natuur Schaft is Bertie Dekker. Bertie heeft diverse jaren als microbiologisch analist gewerkt in de gezondheidszorg. Daarna heeft Bertie een overstap gemaakt naar de opleiding tot natuurvoedingskundige. Voor al uw vragen over biologische en gezonde voeding kunt u bij Wat de Natuur Schaft terecht.

Naast advies over gezonde voeding, kunt u bij Wat de Natuur Schaft ook terecht voor een bioresonantie behandeling of een Asyra consult.

In de praktijk wordt gebruik gemaakt met de krachten die de natuur te bieden heeft. Deze zijn gebaseerd op natuurwetten ( ook wel de 5 natuurgerichte principes genoemd ). Hieronder ziet u de 5 natuurgerichte principes:

• Levenskunst: Door bewustwording van signalen van onderliggende, storende processen kunnen belemmerende patronen doorbroken worden. • Energie: Zonder (aanvullende) energie geen leven of herstel van een verstoord evenwicht. • Prikkeloverdracht: Er moet goede communicatie zijn tussen zenuwbanen en organen en weefsels om het lichaam goed te kunnen laten functioneren. • Voeding: Goede, gezonde voeding in al zijn aspecten is onontbeerlijk voor een lichamelijk en geestelijk evenwicht. • Drainage/detox: Afvalstoffen moeten goed afgevoerd kunnen worden, ook die van geestelijke belasting.

Bekijkt u de website voor meer informatie en alle mogelijkheden. Heeft u een vraag aan Wat de Natuur Schaft? Neemt u dan contact op. Wat de Natuur Schaft staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wat de Natuur Schaft uit de rubriek paramedisch centrum uit Maarssen is gevestigd aan de Fazantenkamp 659 in Maarssen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19292356.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Wat de Natuur Schaft zijn o.a. :