Wat de Natuur Schaft in Maarssen

Wat de Natuur Schaft: Voedingsadvies, Bioresonantie behandeling.

Over Wat de Natuur Schaft

Wat de Natuur Schaft valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Maarssen.

Wat de Natuur Schaft is een natuurgeneeskundige praktijk en hoort daardoor bij alternatieve/complementaire geneeswijze.

Het gezicht achter Wat de Natuur Schaft is Bertie Dekker. Bertie heeft diverse jaren als microbiologisch analist gewerkt in de gezondheidszorg. Daarna heeft Bertie een overstap gemaakt naar de opleiding tot natuurvoedingskundige en bijscholing tot bioresonantietherapeut. Voor al uw vragen over duurzame (biologische en biologisch-dynamische) en gezonde voeding kunt u bij Wat de Natuur Schaft terecht.

Behalve voor advies over gezonde voeding, kunt u bij Wat de Natuur Schaft ook terecht voor een Asyra PRO consult met bioresonantie behandeling om (storingen in) energiestromen in kaart te brengen en zo mogelijk op te lossen. Bij elke afspraak voert zij een of meer metingen uit. Als u hier geen gebruik van wilt maken kunt u dit aangeven.

Bij een consult gaat zij in op de krachten die de natuur te bieden heeft en die ook in uzelf werkzaam zijn. Deze zijn gebaseerd op natuurwetten ( ook wel de 5 natuurgerichte principes genoemd). Hieronder ziet u de 5 natuurgerichte principes:

• Levenskunst: Door bewustwording van signalen van onderliggende, storende processen kunnen belemmerende patronen doorbroken worden. • Energie: Zonder (aanvullende) energie geen leven of herstel van een verstoord evenwicht. • Prikkeloverdracht: Er moet goede communicatie zijn tussen zenuwbanen en organen en weefsels om het lichaam goed te kunnen laten functioneren. • Voeding: Goede, gezonde voeding in al zijn aspecten is onontbeerlijk voor een lichamelijk en geestelijk evenwicht. • Drainage/detox: Afvalstoffen moeten goed afgevoerd kunnen worden, ook die van geestelijke belasting.

Consulten zijn alleen op afspraak. Op dinsdag, donderdag en zaterdag overdag tussen 9.00 en 17.00u In de avonduren is een consult ook mogelijk.

De praktijk is goed met openbaar vervoer bereikbaar en er is overdag voldoende parkeergelegenheid. Bij rolstoelgebruik kan een alternatief geboden worden.

Bekijkt u de website voor meer informatie en alle mogelijkheden. Heeft u een vraag aan Wat de Natuur Schaft? Neemt u dan contact op. Wat de Natuur Schaft staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wat de Natuur Schaft uit de rubriek paramedisch centrum uit Maarssen is gevestigd aan de Fazantenkamp 659 in Maarssen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19292356.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Wat de Natuur Schaft zijn o.a. :