Vishandel Gebr. van Zuilen & Zn. in Maarssen

Vishandel Gebr. van Zuilen & Zn.

Over Vishandel Gebr. van Zuilen & Zn.

Vishandel Gebr. van Zuilen & Zn. valt onder de rubriek vishandel uit Maarssen.

Vishandel Gebr. van Zuilen & Zn. is een echt familiebedrijf die al meer dan een halve eeuw Utrecht voorziet van verse, gerookte en gebakken vis. Op de site kunt u de rijke historie van ons bedrijf volgen.

Verse vis is onze specialiteit. Gebakken en gerookte vis zoute haring, zure vis, schelpdieren en tapas zijn in vele variaties te koop. We introduceren regelmatig nieuwe producten.

Kwaliteit staat altijd voorop. De klant is koning en u krijgt alleen de beste producten! Onze medewerkers staan voor u klaar met professionele adviezen en zijn bereid u met recepten, serveer en- bereidingstips verder te helpen. Ook voor het opmaken van schalen, diverse vishapjes en het verzorgen barbecues.

Wilt u graag meer weten over Vishandel Gebr. van Zuilen & Zn. Neem dan eens een kijkje op onze website voor meer informatie of kom eens gezellig langs een van onze filialen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vishandel Gebr. van Zuilen & Zn. uit de rubriek vishandel uit Maarssen is gevestigd aan de Doctor Plesmanlaan 136a in Maarssen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0346-215204.

Diensten en producten voor vishandel

Trefwoorden die horen bij Vishandel Gebr. van Zuilen & Zn. zijn o.a. :