ReFaceMe in Maarssen

ReFaceMe: A different look, A different face.

Over ReFaceMe

ReFaceMe valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Maarssen.

Heeft u een opdracht die te maken heeft met visagie? Dan bent u bij ReFaceMe aan het juiste adres.

Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in deze branche. Dit is ontstaan door een passie voor make-up en huidverzorging. Ik heb een eigen studio in maersen Wij beschikken over een professionele werkruimte. Voor make-up, workshops, Tips & Tricks, advies op maat en nieuwe trends in de markt. Ook verzorgen wij uw bruids- makeup en zijn wij inzetbaar bij modeshows en fashion shoots.

Ook bieden wij verschillende workshops aan:

- Workshop Visagie Natural Look: In deze workshops leer je de onderdelen reinigen en verzorgen van de huid, uitleg primers, concealers, wegwerken van kringen onder de ogen, pukkels en roodhuid, foundation en natuurlijk nog veel meer. - Masterclass Smokey Yes incl. countouren en highlighten: Deze masterclass gaat naast de basics specifiek in op het leren van de smoker eye techniek. Ook behandelen we het contouren en highlighten van het gezicht.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Ook kunt u voor vragen altijd even contact met ons opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Hetty donderdag 2 augustus 2018

0,5 sterren

“De bereikbaarheid en het contact met dit bedrijf is erg lastig. Mijn dochter en ik gaan een workshop volgen. Voorafgaand hebben wij nog wat vragen. Er komt helemaal geen reactie. Raar toch?”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.

Contact opnemen

ReFaceMe uit de rubriek schoonheidssalon uit Maarssen is gevestigd aan de Industrieweg 60-1 in Maarssen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-3050338.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij ReFaceMe zijn o.a. :