HandsOn Qi | Stoelmassage en TuiNa Therapie in Utrecht

HandsOn Stoelmassage en Tuina Therapie; de plek om op rust te komen en om van je klachten af te komen.

Over HandsOn Qi | Stoelmassage en TuiNa Therapie

HandsOn Qi | Stoelmassage en TuiNa Therapie valt onder de rubriek massage in Maarssen.

HandsOn Stoelmassage en Tuina Therapie is gevestigd in Utrecht.

Vanuit de Chinese filosofie biedt HandsOn Qi, naast dr. Tan Acupunctuur tegen pijnklachten ook TuiNa Therapie en (Stoel-) massages ook een persoonlijk voeding- en lifestyle plan en begeleidende sessies. Alles is één. Je komt weer in balans. Je krijgt weer grip op je voeding, je leven en je voelt je weer fit.

Vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde kent men o.a. het Yin en Yang principe en de 5 elementen als manier om balans te omschrijven en te beïnvloeden. Men gaat bij ziekte c.q. gezondheidsklachten uit van een disbalans van het systeem op micro en macroniveau. Vanuit bovengenoemde principes kan gewerkt worden naar een betere balans.

Veel mensen zitten ‘vast’ in hun hoofd en soms uit zich dat ook letterlijk in vastzittende spieren en pijn. Acupunctuur, verandering in voeding en lifestyle kan grote impact hebben op het persoonlijk welbevinden van de mens.

HandsOn Qi kan helpen de levenskracht weer in beweging en in balans te brengen middels de eeuwenoude principes van Chinese geneeskunde aangevuld met hedendaagse kennis. Voor meer informatie en verdere mogelijkheden bezoekt u mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

HandsOn Qi | Stoelmassage en TuiNa Therapie uit de rubriek massage uit Maarssen is gevestigd aan de Brasemstraat 103 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81428280.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij HandsOn Qi | Stoelmassage en TuiNa Therapie zijn o.a. :

Nieuws van HandsOn Qi | Stoelmassage en TuiNa Therapie in Utrecht

Dr Tan Acupunctuur voor direct resultaat

Dr Tan Acupunctuur voor direct resultaat

Acupunctuur is naast TuiNa een van de populairste alternatieve geneeswijzen en zeker het bekendste onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Het wordt algemeen erkend als een effectieve manier om pijn te verlichten.